torstai 15. marraskuuta 2012

Omaa ja toisten kynttä, kuulumisiakin kaupanpäälle.

On nyt tää päivitys vähän jäänyt. Viikoilla ei meinaa illään keretä päivittämään uutta postausta ja viikonloppuisin ei viitsi yöllä ruveta kirjottelemaan. Nyt sain aikaseks. Voisin ryhdistäytyä ja ruveta ahkerammin kirjotteleen tänne. Tämän viikon maanantaina mammanmuluselta Andyltä, pikkukisulilta lähti viimesetki miehisyyden rippeet, PALLIT. Voi hyvä isä hiä oli töttöröö. Viivi pelkäs ihan höpönä, kun Andy vaan nkatteli seiniä ja käveli iha aineissa. Mutta siitäpä muru tokeni ja taas riittää virtaa ku duracel-pupussa :D!

On tullut tehtyä monenmoiset kynnet tässä välillä ja täsä muutamat kuvat niistä:

(oman kynnen geelivahvistus+sähkönsininen metallilakka ranskis)

(Hieman epäonnistunut lakkauskokeilu.. Ens kerralla paremmin :))

(Järvikynsiksi näitä nimitettiin, yhet lempikynsistäni pitkästä aikaa :))

(Vähä jos M3 raitaa)

(Pikainen uusien konadien kokeilu, syyskynnet)



(Perus vinoglitteriranskis+strassit)

(Samaa vähän lähempää..)




(Pinkit glitterikynnet ystäväiselleni :))

_________________________________________________

Uusia ihania juttujakin on tullut ostettua. Seuraavassa postauksessani voisin esitellä näitä uutukaisia mammanmuluja. Tässä parit:

(Tokmannilta 6e useampi ihananvärinen glitteri purkki. RAKASTAN juhla-aikoja, löytyy Pikku tukkukylästäkin näitä kynsissä käytettäviä härpäkkeitä:))



(Tälläinen glitterimix tarttui ostoskoriin Mimaxilta. Harmittaa etten saanut mitenkään todellisuutta vastaavaa kuvaa, mutta suuntaa antava:))



(Tässä ilman salamaa :))

___________________________________________

Viikonlopulla ois tarkotus viimestään väsäillä kynnet kaverille bileristeilyä varten, silloin vaikka kunnon tarkka postaus käytetyistä härpäkkeistä :). Ja huomenna voisin tehdä sen uusien tarvikkeiden postauksen, kunhan joudan koulututustumisista Joensuusta, joten sitä odotellessa... :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti