lauantai 18. toukokuuta 2013

Kynsiä ja yöpalaa

Tein tuossa unen herättelemiseksi lettuja yöpalaksi. Murtsa nukahti jo, vaikka innoissaan ootti suussasulavan herkullisia plättyjä.
Ajattelin sitten aikani kuluksi NYT VIHDOIN päivittää blogia, kun tiukukonekkin suostuu yhteistyöhön (ainakin näillänäkymin...)



Viimeisimpiä kynsiäni siis tässä:


Mehujätski-kynnet

Tässä niin kutsumani "mehujätski"-kynnet. Värivalinta meni mieltymysteni osalta niin pieleen, että tuli viilailtua kynnet uuteen uskoon jo parin päivän jälkeen. :D


Hopea hohtoa kaverin kynsiin

Pohjalla vino-ranskis-glitterit ja päällä muutama hopea hiutale tuomassa blingiä :)


Musta-pinkki-valkoinen

Eräs kynsiasiakkaani halusi mustaa, pinkkiä ja valkoista kynsiinsä. Päädyttiin sitten yhdessä tuumin tekemään liuku ranskis mustalla glitterillä. Peukaloihin ja nimettömiin tuli kiekuraköykyrä kuviot valkoisella ja pinkillä :)


Vanhojen-kynnet

Tein poikaystäväni tanssiparille vanhojen tansseihin jotain pientä lisää. Mekon väriin juuri mätsäävä oma mintun vihreä glitteri-sekoitus, tietenkin liuku ranskiksella ;) . Peukaloissa ja nimettömissä pieniä diamondshape-hiutaleita.


Sanna Tara Nail Art, Kynnet 2013 kisakynteni

Valkoiset glitterikärjet, vaaleanpunaisia tikkuhileitä, glitterilakkaa ja vapisevalla kädellä maalattuja kukkia :)

Akryylit pitkästä aikaa: Glitteri sekoitukseeni kuului:mix-hilettä,vaalean sinistä glitteriä ja vaalean sinisiä tikkuhileitä. Kynsistä tuli silti kaikesta vaaleansinisestä huolimatta lähinnä turkoosit :D Ei se mitään, pää asia että itse tykkäsin näistä ihan höpönä ja poikaystäväni jopa mainisti, miten mahti kynnet olin saanutkaan aikaan. Myös kaupankassoilla muistivat aina kehua :)! Nämä kahdet kynnet ainakin ovat siis menossa Sanna tara Nail Artin Kynnet 2013 kisaan :) 


Ihanaa leijonat ihanaa-kynnet

Pitihän sitä puolivälierien voiton kunniaksi tehdä kannustusta suomi kolleille ;) Pare ois voittaa sitä mm-kultaa, että kultajuhliin saapuessa käsissä kimaltaa huiput voitto-leijona-suomi-kynnet !!! :))))




Tänään mamma oli päivystämässä jossain onginta kilpailuissa. Käytiin ja syötiin pullaa ja juotiin kahvia ja hoksattiin sitten hakea meidän pikkunen utelias Andy kirmaamaan nurmikolle. Muru ei tahtonu lähteä sylistä ennenku haisto grillistä tulevan makkaran hajun. On kyllä niin omistajaansa tullu että huhu.. Vois vaikka opettaa murua seuraavaks karppaamaan, alkaa nimittäin läskit pojalla roikkua vähän joka paikasta :D

Ja tosissaan tänään se kuulutettiin virallisesti: minusta tulee kevään ylioppinut vm.2013 ! Jippiiii :) Ei mahti arvosanoilla, mutta kyllä tää tyttö lesoaa yhellä E:llä ja valkosella lakilla! :) Onnittelut kevään muillekkin ylioppilaille ja valmistuville opiskelijoille! :)


Rakkaudella,




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti